Header-flexibel
header-ontspanning
header-rust

Welkom bij Yoga-uurtje

Een uurtje aandacht voor jezelf

Leuk dat je een kijkje komt nemen op yoga-uurtje.nl
Wat de reden ook is dat je met yoga wilt beginnen, het gaat om jou. Je wilt aandacht geven aan jezelf en dat is een goed uitgangspunt.
Om te weten wat yoga inhoudt en of yoga iets voor jou is, kun je het 't beste zelf ervaren. 
De niet zweverige lessen worden gegeven in een fijne sfeer.
 
Yoga is niet moeilijk. Denk niet dat je in allerlei acrobatische houdingen moet staan of zitten. Je hoeft niet lenig, jong, slank of superfit te zijn. Dat is yoga juist niet. De yogahoudingen zijn niet het doel, je hoeft helemaal niet fysiek te presteren. 

Yoga-uurtje is aangesloten bij:

VYN-logo

Contact maken met je lichaam en voelen
In de lessen leer je aandacht te hebben voor jezelf. Door de oefeningen rustig en aandachtig uit te voeren leer je je lichaam (maar ook jezelf) kennen. 
Door dieper en aandachtiger te ademen in combinatie met de oefeningen ervaar je meer innerlijke rust en krijg je meer verbinding met jezelf.
 
Ben je gespannen, last van stijfheid, rug/schouderpijn, ben je vaak gehaast, slaap je slecht of heb je een druk hoofd? Ben je overspannen, gestrest of heb je een burn-out? 
Een van de grootste voordelen van yoga is dat het je geest tot rust brengt. Maar de kracht van yoga heeft ook lichamelijke voordelen. De oefeningen werken in op het hart en op gewrichten en spieren, je wordt flexibeler. Maar ook de innerlijke organen en het hormoonstelsel worden gestimuleerd. Je gaat je geestelijk en lichamelijk veel beter voelen.
Met een uurtje yoga per week merk je al verschil.
Yoga doet goed, voelt goed, is goed.
 
Wacht niet te lang.....Maak een afspraak voor een proefles, vul het contactformulier in en stuur een mail of bel:
 

Tot op de mat :-)