Agenda

Agenda wordt regelmatig aangevuld met leuke, inspirerende en ontspannende yogalessen. Dus kijk regelmatig op deze pagina.

 

Restorative Yoga: Op zaterdag of zondag in Het Middelpunt Aalsmeer. Binnenkort de data. €15 per les

Lu Jong: Binnenkort de data

Buiten Yoga: Op zondag. Strand Noordwijk, Amsterdamse bos, Groenendaalse bos. Binnenkort de data €10 per les

 

NIEUW: Yogales in "De Heimanshof". Jacqueline van Yoga-Uurtje en Ingrid Sjerps van Skaja hebben samen een uniek concept ontwikkeld. Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we bewegen, horen, zien, proeven en voelen. De Heimanshof is een unieke en prachtige, natuurlijke oase van rust vlakbij het centrum van Hoofddorp. Een heemtuin waar je kunt ontspannen in een groen omgeving tussen de verschillende natuurgebiedjes waar vele bomen, planten en ook kruiden groeien, Ook een bijzondere habitat voor veel dieren.

De workshop laat je de hele ochtend lang genieten en beleven waarbij je kunt bewegen, ontspannen en veel over jezelf leert en ontdekt. Geniet van een ontvangst met kofiie of thee, een remedie, een uur yoga, natuurbeleving, een stiltemeditatie en als afsluiting, leuke gesprekken tijdens een biologische lunch.

WaarDe Heimanshof, Wieger Bruinlaan 1, 2132AW Hoofddorp

Wanneer: Zondag 27 september, zondag 25 oktober, zondag 22 november

Prijs €40 

Opgeven via de website of bellen kan ook: 06-24305621

 

 

 

EN...........OOK ONLINE YOGALES

Klik op yoga

Scroll omlaag en doe mee met de yogales

Filmpjes wisselen

 

Restorative yogalessen.

In buurthuis Het Middelpunt, Wilhelminastraat 55, Aalsmeer. Er is ruim voldoende parkeer gelegenheid

 

De Restorative yogalessen zullen worden gegeven op onderstaande zaterdagen: (Omdat de Restorative yogalessen minder frequent worden gegeven is het belangrijk je tijdig op te geven) 

De lessen beginnen om 9.30 uur tot 11.00 

€15,00 per les. 

Doe makkelijke niet knellende kleding aan. Neem een handdoek mee om op te liggen en een kleine handdoek voor over het kussentje. Eventueel een shawl om je ogen te bedekken.

Kijk voor de reguliere lesroosters hier.